ECONOMY
CAMP WERK - vouwwagens

Stel je de ideale reisdag met onze tenttrailer voor: supersnel opbouwen, een warme hap en dan heerlijk slapen...

Der ECONOMY Zeltanhänger ist das kleine RaumwunderDe Economy vouwwagen is onze kleinste tent en de ideale kampeeroplossing voor de tentkampeerder die meer comfort wil met behoud van het échte tentgevoel. Onze Economy tenttrailer kenmerkt zich door grote mobiliteit tijdens het reizen, supersnel opzetten en een grote leefruimte. Het comfortabele king size bed maakt dat u van iedere kampeerreis uitgerust huiswaarts keert.

Kom meer te weten over ECONOMY tenttrailers

FAMILY
CAMP WERK - vouwwagens

Ruimtewonder voor ieder gezin...

Der FAMILY Zeltanhänger ist für Familien ausgelegtDe Family tenttrailer is met 11 m2 (basistent) ideaal voor gezinnen en kan meegroeien tot een oppervlak van zelfs 23 m2 (hoofdtent plus voortent). De hoofdtent kan naar vrijheid worden gebruikt als ruime leefruimte of worden opgedeeld, zodat er een kinderkamer ontstaat. Zo groeit de tent mee met uw gezinssituatie. En dat alles klapt in een oogwenk uit de compacte en robuuste aanhanger. 

 

Kom meer te weten over de FAMILY tenttrailer

SKYCAMP
CAMP WERK - DAKTENT

De iKamper Skycamp, de eerste vouwbare hardcover daktent.

Das neue Dachzelt von iKamper

De perfecte daktent voor reizigers en avonturiers. Of je nu met het gezin in je middenklasse auto een mooi weekend in de natuur doorbrengt, of met je terreinwagen het avontuur zoekt. De iKamper Skycamp ontvouwt zich in luttele seconden tot een onverwacht comfortabele slaapplek met bijzonder veel gebruikersmogelijkheden. 

 

 

 

Meer over de iKamper Skycamp daktent

X-COVER
CAMP WERK - DAKTENT

IKAMPER X-COVER – DAKTENT EN DRAGER INÉÉN

Das neue Dachzelt von iKamper

De nieuwste revolutie op daktentgebied! Tot nu toe  was met een daktent de plaats om je sportuitrusting mee te nemen bezet. Met de nieuwe iKamper X-Cover openen zich totaal nieuwe mogelijkheden.  

 

 

 

 

 

Meer over de iKamper X-Cover Daktent

 
ADVENTURE
CAMP WERK - daktenten

Welkom in het miljoen-sterren-hotel

Das ADVENTURE Dachzelt ist schnell aufgebautBij geen andere tent van CAMPWERK is de sterrenhemel zo dichtbij als in de Adventure daktent op het dak van uw auto of op een aanhanger. De Adventure daktent is een geweldig alternatief voor een 'normale' tent of compacte camper. Met de beste uitzichten vanuit uw kampeerplek. Gebruikersgemak en plezier staan duidelijk centraal bij het ontwerp van deze daktent.  

Kom meer te weten over ADVENTURE daktenten

ONROAD
CAMP WERK - vouwwagen

De beste oplossing voor tentkampeerders die méér eisen... 

Der Onroad Zeltanhänger für den gemütlichen CampingurlaubNeem een robuust gebouwde, veilige  aanhangwagen van een gerenommeerd Duits bedrijf. Bevestig hierop een kwalitatief hoogwaardige, goed doordachte vouwtent en de pret kan beginnen!

 
Kom meer te weten over de ONROAD tenttrailer

OFFROAD
CAMP WERK - vouwwagens

Er bestaan geen slechte wegen, alleen het verkeerde voertuig. Hoger geplaatst en extra stabiel voor op de weg en in het terrein ...

offroad-zeltanhaenger-campwerk-black-silver

Wat doet u wanneer u in gebieden met slechte wegen onderweg bent of met een wagen of SUV rijdt, waarvan de aankoppelhoogte niet is bedoeld voor normale aanhangwagens? Dan maakt u gebruik van een voor offroad geschikte vouwwagen van CAMPWERK. Want dit speciale product overtuigt door zijn stabiele en hoger geplaatste AL-KO chassis. Dit chassis is voorzien van een speciale lichtgewicht aluminimum carrosserie en robuuste RVS-componenten!

 

Kom meer te weten over OFFROAD tenttrailer

 

Onze nieuwe brochure is uit   

 

broschuereMet daarin alles over onze tenttrailers en

daktenten!!! Nu

online te bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenementen

caravansalon

Caravan Salon Messe in Düsseldorf

vom 28.08. bis 06.09

 


Messe Freiburg

Caravan Live in Freiburg

vom 01.10 - 04.10.